Onze klant aan het woord: Bakker Bedrijfswagen Groep

Met 8 vestigingen in het hart van Nederland is Bakker Bedrijfswagen Groep één van de grotere dealergroepen van DAF, Iveco Daily, Fiat Professional, Carrier Transicold koel/vriesmachines en Welgro-bulkopleggers. Dankzij one-stop-shopping voorzien de ruim 220 medewerkers steeds meer tevreden klanten van het total-care-concept: 24/7 service van de hoogste kwaliteit, ongeacht tijd en locatie, ook voor touringcars en campers. Bakker Bedrijfswagen Groep staat garant voor een zeer hoge kwaliteitsstandaard. De vakspecialisten worden permanent geschoold en hebben alle deskundigheid in huis om verantwoord en full service onderhoud te leveren. Afgelopen jaar werd Bakker Bedrijfswagen Groep weer dealer van het jaar.

 

Fire Prevent is voor ons een uitstekende partner voor preventief onderhoud van alle brandblusmiddelen, slanghaspels en vluchtwegsignaleringen. Een no-nonsense partner die hoogwaardige EHBO-middelen en BHV-opleidingen levert. Mede door de deskundigheid van Fire Prevent zijn onze werkplaatsen, medewerkers en klanten veilig. Bakker Bedrijfswagen Groep heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel en Winterswijk.

 

Kijk voor meer informatie op www.bakker-bedrijfswagens.nl en loop een dagje mee met vlogger JayJay Boske via www.werkenbijbakkerbedrijfswagens.nl« Terug naar het overzicht