Onze klant aan het woord: Vink Holding b.v.

Naam medewerker:

Kees Verbeek

Functie: 

Manager projectontwikkeling

 

Wat is Vink en wat doet Vink:
Vink Holding b.v. met haar b.v.'s en gelieerde bedrijven is een begrip in Barneveld, omgeving en ver daar buiten zelfs in Europa. 

Een onderneming die maatschappelijk verantwoord in de maatschappij staat. Zowel people, planet als profit, die daarin steeds zorgvuldig een balans zoekt en daarover op een actieve en transparante manier verantwoording aflegt.

Vink heeft in de volle breedte haar infra werkzaamheden, installatietechniek, milieu adviesbureau en uitvoering in de markt. Daarnaast een tal van activiteiten in de recycling, grondbank, tankinstallaties, elektrotechniek, afvalinzameling en -verwerking (exeptioneel) transport, verhuur van machines en ontroerend goed, betonmortelcentrale, afdeling advies en ontwerp met een tekenhamer die alle ontwerpen verzorgd. Op vele onderdelen zijn wij volledig gecertificeerd.

 

Wat betekent Fire Prevent voor Vink:
Fire Prevent verzorgt de brandwerendheid van een gedeelte van onze panden. Zo heeft Fire Prevent de nieuwbouw van de Jumbo en Kruidvat met haar 50 appartementen te Barneveld een brandwerend advies gegeven en er mede voor gezorgd dat er geen sprinklerinstallatie behoefde te worden geïnstalleerd. De winkel is voorzien van een brandscherm met een grote overspanning zodat het in twee brandcompartimenten kon worden gedeeld. En de winkels met haar opslag, binnen laden en lossen en toegang appartementen, vluchtwegen en de appartementen hebben zij brandwerend afgewerkt wat is afgesloten met een logboek bouwkundige brandbeveiliging. « Terug naar het overzicht