Voorstellen medewerker: Johan Harthoorn

Graag stellen wij elk kwartaal een medewerker van ons team aan u voor, zodat u ons en onze medewerkers beter leert kennen.

Hallo, Ik ben Johan Harthoorn en werk hier al weer ruim vijf jaar.

Naast dat ik ruim vijfentwintig jaar zelfstandig ondernemer ben geweest, heb ik hiervoor onder andere als veiligheidskundige/ Hoofd BHV op een bedrijventerrein bij drie chemische bedrijven gewerkt. In mijn vrije tijd (later als deeltijd) ben ik ruim vijfendertig jaar lid geweest van de brandweer.

 Voor Fire Prevent mag ik een keur van werkzaamheden uitvoeren wat met name ligt op het gebied van advisering op het gebied van arbo- en brandveiligheid. Je kunt denken aan het opstellen van ontruimingsplannen en –plattegronden, Risico-inventarisatie uitvoeren, advisering voor bedrijfsnoodorganisatie, projectering van brandblusmiddelen, advisering wet- en regelgeving, vervoer gevaarlijke stoffen over de weg, enz.

In 2004 heb ik diploma Veiligheidskundige behaald (en gecertificeerd) en sinds kort mag ik als Veiligheidsadviseur vervoer over de weg (ADR) bedrijven adviseren.

Zelf vind ik het belangrijk om een goed contact te hebben met de klanten en een goed advies aan de klanten te geven waar ze mee uit de voeten kunnen en tevens voldoen aan wet- en regelgeving. Hierbij probeer ik de klant te overtuigen dat het van essentieel belang is om de totale brandbeveiliging onder de loep te nemen en dat op te nemen in hun beleid om de bedrijfscontinuïteit zoveel mogelijk te waarborgen.

Mochten op het gebied van brandbeveiliging waarin we gespecialiseerd zijn vragen hebben neem dan gerust contact op.

 

 « Terug naar het overzicht